SZSR Drvomax proizvodi bračne krevete u više boja i po merama (dimenzijama).
Pravimo krevete na dizanje (mehanizam) u više boja i po merama (dimenzijama).
Drvomax pravi krevete single - samce po vašim zahtevima, merama (dimenzijama) u više boja.
Kreveti na sprat u više boja i po vašim merama (dimenzijama).
Sofe od punog drveta i parene bukovine raznih dimenzija a najčesće dužine 190/200 i širine 80/90.
Kreveti na razvlačenje od punog drveta i parene bukovine.

Drvomax

Drvomax je stolarska radnja sa dugogodišnjom tradicijom. Osnovana 1938. godine, od tad radionica radi neprekidno i zanat se prenosi sa generacije na generaciju.

Drvomax ima niz veoma uspešnih i cenjenih projekata u vezi sa izradom najkvalitetnijeg nameštaja za poslovne i stambene prostore.

Sama radnja poseduje mašinsku radionicu kao i ručni deo gde se vrši sitnija mašinska obrada i sklapanje elemenata od drveta u gotov proizvod.

Nalazimo se u relativnoj blizini centra grada gde već 70 godina naša radnja funkcioniše i zadovoljava sve potrebe poslovnih ali i privatnih lica.

Usvojene su i nove tehnologije kao što je potpuna izrada projekata za stambene i poslovne jedinice u 3D projekcije, spojena je operativnost kao i realnost prikaza.

Dugodišnje iskustvo zatim generacijska tradicija izrade nameštaja su naša najbolja preporuka ukoliko želite ozbiljan i kvalitetan nameštaj čija je osnovna karakteristika dugovečnost.

Kreveti - uskospecijalizovana proizvodnja

Dugogodišnja tradicija i iskustvo u obradi drveta, visok kvalitet, originalnost, prilagodljivost željama klijenata osnovne su karakteristike našeg poslovanja. Naši proizvodi su cenjeni zbog svog kvaliteta i dugovečnosti. Nameštaj se proizvodi uglavnom od punog drveta - parene bukve, ali i pločastih materijala. Posebno smo specijalizovani za proizvodnju kreveta u svim dimenzijama i bojama po vasem zahtevu.

Potpuno smo posvećeni zahtevima klijenata (pravnim i fizičkim licima). Zavisno od vaših iskazanih želja radimo sve vrste nameštaja koje odgovaraju vašem poslovnom ili životnom ambijentu. Naše dugogodišnje iskustvo je najbolja preporuka da umemo da zadovoljimo sve zahteve u pogledu izrade nameštaja.

Pored izrade nameštaja za stanove imamo i iskustvo za opremanje turističko-ugostiteljskih objekata, sportskih centara, poslovnih prostora itd.

U procesu izrade svih oblika nameštaja prirodnost drveta se posebno čuva završnom obradom za koju koristimo najkvalitetnije prirodne premaze za toniranje i zaštitu.

Kreveti Drvomax

Kontaktirajte nas i u veoma brzom roku dobićete najkvalitetniji nameštaj u skladu sa vašim željama!

O nama - ukratko

Drvomax je stolarska radnja sa dugogodišnjom tradicijom. Osnovana 1938. godine, od tad radionica radi neprekidno i zanat se prenosi sa generacije na generaciju.

Kontakt

 • Phone:
  011/2837-240
 • Mobile phone:
  063/80-19-575
 • Mobile phone:
  064/21-98-247
 • Email:
  office@drvomax.rs
 • Adresa:
  Cerska 94
  Beograd - Vračar
  Srbija